Pet 2.10.2020

Koja je težina tereta?

Svi operateri dizalica uvijek se pitaju koliko je težak teret koji dižu. Osim iz znatiželje operatera, informaciju je potrebno imati zbog sigurne i efikasne operacije podizanja tereta u skladu s dijagramom tereta koji svaka PALFINGER dizalica ima. Sa novim PALFINGER sistemom svaki operater može tu informaciju imati odmah!

PALFINGER nudi besplatno aktiviranje opcije WEIGHT na modelima dizalica TEC7 do kraja godine! Svi ponosni vlasnici dizalica TEC7 mogu aktivirati opciju WEIGHT koja operateru omogućuje da na daljinskom upravljaču PAL com P7 vidi informaciju o težini tereta. PALcom P7 radio upravljanje nudi mogućnost vaganje tereta kako bi operator po dijagramu tereta znao do kuda može s teretom ići. Sistem automatski pamti 10 težina. Također je moguće integrirati bilo koji alat u vaganje, odnosno moguće je vaganje i kada se koristi vilice za palete, grabilica ili vitlo.

Za sve ostale vlasnike PALFINGER dizalica koji nemaju TEC7 dizalice PALFINGER je pripremio wirelless sistem koji povezuje kuku i smartphone operatera. Ako operater nema smartphone moguće je informaciju o težini prenesti i na poseban uređaj koji se isporučuje klijentu. Do kraja 2020. godine takav sistem je dostupan po akcijskim cijenama!