O nama

PK — PALFINGER KRAN d.o.o. poduzeće za proizvodnju kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica te je generalni zastupnik vodećeg svjetskog proizvodača hidrauličnih dizalica— tvornice PALFINGER za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

Poduzeće djeluje primarno kroz centralni proizvodno-logistički pogon i servisni pogon smješteni u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu, servisni pogon otvoren 2006. godine u Zagrebu, te putem poduzeća PALFINGER SRBIJA d.o.o. u Beogradu i PALFINGER BH d.o.o. u Sarajevu. Prisutnost Palfingera na hrvatskom tržištu od 1992. godine, te sve veći broj prodanih dizalica zahtijevao je i vecu fleksibilnost i približavanje kupcima u udaljenijim krajevima Hrvatske, pa je do danas na području Hrvatske ovlašteno ukupno 6 ugovornih i 2 vlastita servisa. Osluškujući potrebe tržišta, uz zastupstvo tvornice Palfinger, 2003. godine poduzeće je preuzelo i zastupstvo vodećeg japanskog proizvodača mini rovokopača tvornice Takeuchi.

U proteklim se godinama poduzeće PK d.o.o. razvilo u vodećeg proizvođača kamionskih nadogradnji u Hrvatskoj. Uz kamionske nadogradnje poduzeće proizvodi vlastite prikolice i poluprikolice za razne namjene.

Palfinger Hrvatska

PK d.o.o., Hrvatska

Palfinger Bosna

PALFINGER BH d.o.o., Bosna

Palfinger Srbija

PALFINGER SRBIJA d.o.o., Srbija

Tvrtka je od 2002. godine certificirana prema normi ISO 9001, što jamči konstantnu kvalitetu proizvoda i brigu o kupcu.

Poduzece PK d.o.o dobilo je i nekoliko značajnih gospodarskih priznanja među kojima i Zlatnu kunu za najuspješnije trgovačko društvo u Primorsko-goranskoj županiji u 2005. godini. Nataša Rakovac-Rustja prokurist tvrtke PK-PALFINGER KRAN d.o.o. primila je prestižnu nagradu Menadžer godine 2013. za najuspješniju menadžericu u kategoriji srednjih poduzeća.

ISO 9001

ISO 9001

Zlatna kuna

Zlatna kuna