O nama

PK — PALFINGER KRAN d.o.o. poduzeće za proizvodnju kamionskih nadogradnji generalni je zastupnik vodećeg svjetskog proizvodača hidrauličnih dizalica— tvornice PALFINGER za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

Uz centralni proizvodno – servisni pogon koji je smješten u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu, 2006.godine otvoren je servisni centar u Zagrebu, a tvrtka je vlasnik i poduzeća PALFINGER SRBIJA d.o.o. u Beogradu i PALFINGER BH d.o.o. u Sarajevu. Prisutnost Palfingera na hrvatskom tržištu od 1992. godine, te sve veći broj prodanih dizalica zahtijevao je i vecu fleksibilnost i približavanje kupcima u udaljenijim krajevima Hrvatske, pa je do danas je na području Hrvatske ovlašteno ukupno 6 ugovornih i 2 vlastita servisa. Osluškujući potrebe tržišta, uz zastupstvo tvornice Palfinger, 2003. godine poduzece je preuzelo i zastupstvo vodećeg japanskog proizvodača mini rovokopača tvornice Takeuchi.

U proteklim se godinama poduzece PK d.o.o. razvilo u vodećeg nadograditelja u Hrvatskoj.

Palfinger Hrvatska

PK d.o.o., Hrvatska

Palfinger Bosna

PALFINGER BH d.o.o., Bosna

Palfinger Srbija

PALFINGER SRBIJA d.o.o., Srbija

Tvrtka je od 2002. godine certificirana prema normi ISO 9001, što jamči konstantnu kvalitetu proizvoda i brigu o kupcu.

Poduzece PK d.o.o dobilo je i nekoliko znacajnih gospodarskih priznanja među kojima i Zlatnu kunu za najuspješnije trgovačko društvo u Primorsko-goranskoj županiji u 2005. godini. Nataša Rakovac-Rustja prokurist tvrtke PK-PALFINGER KRAN d.o.o. primila je prestižnu nagradu Menadžer godine 2013. za najuspješniju menadžericu u kategoriji srednjih poduzeća.

ISO 9001

ISO 9001

Zlatna kuna

Zlatna kuna