Multifunkcionalno pauk vozila s Palfinger dizalicom za Eko Murvicu

Komunalnoj tvrtki Eko Murvica iz Crikvenice isporučeno je “pauk vozilo” s Palfinger PK 17500T dizalicom. Dizalica je opremljena s hidrauličnim križom nosivosti 4000 kg i polipnom grabilicom volumena 210L za sakupljanje rasutog tereta i granja. Osim hidrauličnog križa nadogradnja je opremljena s trakama i lisicama za prihvat svih dimenzija kotača. Križ je moguće prilagoditi raznim međuosovinskim razmacima vozila budući da ga je moguće mehanički teleskopirati.

Nadogradnje je multifunkcionalna jer može služiti kao kamion za prijevoz tereta ili kao “pauk vozilo” za premještanje nepropisno parkiranih vozila. Komunalna multifunkcionalna nadogradnja “smještene” je na Iveco Eurocargo ML120E25P. Osim dizalicom vozilo je opremljenom fiksnom platformom F100-5.0 korisne dužine 5000 mm s aluminijskim demontažnim stranicama. Iznimno praktično vozilo poslužiti će komunalnoj tvrtki tijekom cijele godine budući da van sezone nemaju toliko potrebe za “pauk” nadogradnjom.

Eko Murvica d.o.o. je komunalno društvo u vlasništu jedinica lokalnih samouprava – Grada Crikvenice i Vinodolske općine. Društvo obavlja djelatnosti zbrinjavanja otpada, održavanja javnih i zelenih površina, čišćenja ulica, upravljanja parkiralištima, upravljanja sportskim objektima, te održavanja groblja i pružanja pogrebnih usluga.

»Oznake