VODOGRADNJA RIJEKA

Vodogradnja Rijeka preuzela je izmjenjivu nadogradnju kiper/miker montiranu na Iveco Stralis X-Way AD260X46Z. Izmjenjiva nadogradnja sastoji se od kiperske nadogradnje TK160-5.0 volumena 11.5m3 i miksera. Na kamion je nadograđen PK sistem za brzu izmjenu koji se zastoji od zaštite glavne šasije, hidrauličnog sustava izmjene nadogradnji te cilindara sa svornjacima za zaključavanje/otključavanje nadogradnje. Nadogradnja je opremljena s troputnim ventilom za korištenje hidraulike za kiper ili za hidrauličnu izmjenu nadogradnje.

Trostrani kiper ima čelični pod i stranice koje su izrađene od visokokvalitetnog čelika. Bočna stranica ima BORDMATIC sistem hidrauličnog otvaranja/zatvaranja bočne stranice, dok se zadnja stranica otvara “na zastavu”.

PK izmjenjive nadogradnje su praktičan alat za višenamjensku uporabu kamiona. Na kamione se može nadograditi izmjenjive nadogradnje u kombinaciji kiper/mikser, sanduk/tegljač (sa dizalicom) ili primjerice stražnji komunalni kiper/kiper. Ovisno o vrsti djelatnosti izmjenjiva nadogradnje se mogu prilagoditi željama i potrebama kupaca.

Vodogradnja Rijeka d.o.o. djeluje od 1996. godine u sektoru projektiranja, izgradnje i održavanje hidrograđevinskih objekata.

»Oznake