Palfinger Epsilon dizalica M12Z83 i prikolica za ŠPD UNSKO-SANSKE ŠUME

ŠPD Unsko-sanske šume preuzele su šumarsku nadogradnju s Palfinger Epsilon dizalicom M12Z83 dohvata 8,3 m i šumarskom prikolicom PSM200. Nadogradnja je montirana na vozilo Iveco Trakker AD380T41 6×4.

Šumarska nadogradnja posjeduje podnicu iz segmenata dužine 6200 mm. Opremljena je s 3 para šumarskih štica. Palfinger Epsilon dizalica M12Z83 opremljena je Epsilon grabilicom FG43. Šumarska podnica konstruirana je od čeličnih segmenata koji su dodatno ojačani poprečnim rebrima. Prednji zaštitni zid izrađen je iz čeličnih segmenata i KTL lakiran. KTL lakiranje omogućje veću otpornost metala na koroziju te dugovječnost. Stražnja svjetla su dodatno zaštićena od udara čeličnom kutijastom zaštitom. Šumarska podnica posjeduje dodatnu legu na kraju platforme radi odlaganja štica kod prijevoza metrica. S obje strane kamiona kod prednjeg zida montiran je po jedan radni reflektor, te po jedan na kraju šasije.

Šumarska prikolica PSM200 ima 7000 mm utovarnog prostora. Prikolica posjeduje aluminijsku demontažnu bočnu zaštitu od podlijetanja. Na kraju prikolice ugrađen je radni reflektor za osvijetljenje radne okoline. Na prednjem i zadnjem dijelu prikolice nalaze se sajle za prihvat grajferom. Opremljena je sa 4 para štica i 2 dodatne lege za odlaganje štica.

ŠPD “Unsko – sanske šume” d.o.o. Bosanska Krupa je jedinstven pravni subjekt koji posluje putem Direkcije društva i poslovnih jedinica. Bave se djelatnostima: uzgoj i zaštita šuma, iskorištavanje šuma, šumarske usluge, vađenje šljunka i pijeska, proizvodnja ostalih proizvoda od drveta, proizvodnja gotove betonske smjese, rezanje, oblikovanje i obrada kamena, trgovina drvetom na veliko..

»Oznake