SEKUNDAR USLUGE

Tvrtki Sekundar usluge d.o.o. iz Matulja isporučena je PK nadogradnja s Palfinger Epsilon dizalicom C80Z73 dohvata 7,3m i stražnji komunalni kiper SKK115-4.0 dužine 4.000 mm i volumena 19 m3. Nadogradnja je montirana na Mercedes-Benz Axor 1829 K 4×2. Pod i stranice kipera izrađene su od visokokvalitetnog čelika, prednja i bočne stranice su fiksne dok se stražnja otvara “kao knjiga”.

Epsilon dizalica C80Z73 maksimalnog dohvata 7,3m opremljena je s polipnom grabilicom SG204 volumena 200l. Upravljanje je standardno iz visokog sjedišta. Glavni podizni i pomoćni cilindar su zaštićeni, a kao i svaka Palfinger dizalica lakirane su postupkom kataforeze (tkzv. KTL lakiranje) što jamči dodatnu zaštitu od korozije i dugovječnost dizalice.

Sekundar usluge je trgovačko društvo registrirano za sakupljanje, reciklažu, skladištenje i trgovinu sekundarnih sirovina i neopasnog otpada. Najvažniju djelatnost u poslovanju tvrtke čini prikupljanje, izdvajanje i promet metalnih ostataka i otpada. Sav prikupljeni otpad skladišti se u Permanima gdje se sortira, reže, preša i priprema za izvoz u zemlje članice EU.

 

»Oznake