POSAVSKI HRAST

Posavski Hrast preuzeo je PK šumarsku nadogradnju s Palfinger Epsilon dizalicom M120Z79 dohvata 7,9 m. Kamion je opremljen šumarskom platformom bez poda dužine 6200 mm s dva para ExTe štica D10. Šumarska nadogradnja montirana je na MAN TGS 33.460 6×4.

Palfinger Epsilon dizalica M120Z79 dohvata 7,9 m ima standardno visoko sjedište s upravljačkim blokom ispod sjedišta. Upravljanje dizalicom je pomoću dvije pedale te dvije križne ručice. Dizalica serijski ima ventile za zadržavanjae tereta na podiznom i pomoćnom cilindru, a glavni i pomoćni cilindri su zaštićeni. Dizalica je opremljena s rotatorom i Epsilon grabilicom FG53 volumena 0,50 m2.

PK šumarska platforma konstruirana je “bez poda” s aluminijskom zaštitom podvozja kamiona. Na platformu je montiran prednji i stražnji čelični zaštitni zid, čelične grede te dva para ExTe aluminijskih štica D10 nosivosti 10t. Prednji zid je korugirani s kosom zaštitom kabine. Platforma je opremljena plastičnim sandukom za alat, bočnim radnim svijetlima te nosačem za lance.

Posavski Hrast je obiteljsko poduzeće osnovano 1994. godine u Novskoj. Poduzeće je kroz svoj dugogodišnji rad izgradilo reputaciju poduzeća koje preferira visoke standarde kvalitete svojih proizvoda i usluga. Osnovna djelatnost poduzeća je prerada različitih vrsta drveta koje potječe s hrvatskog područja koje je poznato po idealnim klimatskim uvjetima za njihov rast i razvoj.

 

»Oznake