MONTERRA d.o.o.

Tvrtka Monterra d.o.o. iz Rijeke izvodi radove na sanaciji i zaštiti pokosa, gabionske zidove kao i sve vrste strojarski radova i radova na visinama. Prepoznata je od strane investitora kao fleksibilna i pouzdana tvrtka koja u zadanim okvirima brzo i kvalitetno obavlja i prati kompleksne projekte.

Za uspješno izvođenje svih budućih projekata isporučili smo im Palfinger dizalicu PK 62002-EH montiranu na 4-osovinskom kamionu MAN TGS 41.460 .  Dizalica PK 62002-EH jedna je od „jačih“ Palfinger dizalica. Ističe se se zbog svoje čvrste konstrukcije i najsuvremenije opreme. Kompaktni sustav uspinjanja sa do šest hidrauličnih produžetaka pruža idealan omjer snage i težine. Klasični zadatak kao što je dizanje kontejnera ili teškog stroja, postaje dječja igra za ovu veliku dizalicu.

Tvrtci Monterra d.o.o. izradili smo i  demontažni modularni sanduk unutarnjih dimenzija 6300x2480x600mm. Čelični okvir sanduka izveden je s otvorima za lako vezivanje tereta i aluminijskim stranicama pri čemu su stranice duže od četiri metra izvedene u dva dijela sa centralnim stupom.

»Oznake