KOMUNALNI SERVIS ROVINJ

Komunalni servis Rovinj osnažio je svoju mehanizaciju s komunalnom nadogradnjom koja se sastoji od Palfinger Epsilon dizalice M120Z82 dohvata 8,2 m i Palfinger navlakača kontejnera T 18 nosivosti 18t. Nadogradnja je montirana na Iveco Stralis X-Way AD260X46Y.

Palfinger Epsilon dizalica M120Z82 specifična je jer ima podest za ručno upravljanje te radio upravljanje. Dizalica je opremljena s polipnom Epsilon grabilicom SG 300A volumena 300l s 6 lopatica. Osim dizalice na kamion je montiran navlakač kapaciteta 18t. Navlakač ima pneumatsko osiguranje kuke i stražnje hidraulično zaključvanje.

Komunalni servis Rovinj d.o.o. je trgovačko društvo u vlasništu grada Rovinja a prvenstveno se bavi komunalnim djelatnostima na području grada. Misija poduzeća je da u suradnji sa osnivačima i djelokrugu prenesenih ovlasti za obavljanje komunalnih djelatnosti, osigura trajno i kvalitetno obavljanje istih, održavanje svih komunalnih objekata i uređaja u stanju funkcionalne sposobnosti, uz maksimalno poštivanje zaštite okoliša i javnog interesa lokalnih zajednica u kojima djeluje, uz stalnu brigu o zadovoljstvu svojih radnika kao i svih korisnika naših usluga što čini okosnicu našeg sadašnjeg i budućeg poslovnog upravljanja društvom.

»Oznake