Kiperi s kamionskim dizalicama Palfinger PK 24.001 SLD5 za tvrtku Strabag

Kiperi s Palfinger dizalicama Palfinger PK 24.001 SLD5 maksimalnog dohvata 10,4 m. Kiperske nadogradnje TK 160-4.4 izvedene su s aluminijskim bočnim stranicama. Lijeva stranica ima “bordmatic” hidraulično otvaranje s kojim se može dozirati materijal pri bočnom kipanju. Bočne stranice mogu se otvoriti njihajuće i “prema dolje”. Kamionska nadogradnja ima hidrauličnu instalaciju na kraju kamiona za korištenje hidrauličnog uređaja na prikolici.

Palfinger dizalica PK 24.001 SLD5 isporučene su s rotatorom i grabilicama s dvije žlice kapaciteta 525 l. Kamionske nadogradnje prilagođene su zahtjevnim i preciznim građevinskim radovima. Kamionske nadogradnje s Palfinger dizalicama isporučene su tvrtki Strabag.

STRABAG – središnja operativna marka tvrtke STRABAG SE – djeluje u svim područjima građevinske industrije te kao veliko i značajno europsko građevinsko poduzeće posluje diljem svijeta. Kao jedan od vodećih ponuđača građevinskih usluga na prostorima srednje i srednjoistočne Europe koncern zapošljava više od 75.460 djelatnika na više od 500 lokacija te odrađuje poslove vrijedne gotovo 16,3 milijardi EUR.

»Oznake