Kiperska nadogradnja s Palfinger dizalicom PK 17.001 SLD3 za KAMGRAD

Dugogodišnjem partneru, tvrtki Kamgrad, isporučena je kiperska nadogradnja TK115-4.4 s Palfinger dizalicom PK 17.001 SLD3. Kamionska nadogradnja izvedena je na MAN TGM 18.290 4×4.

Palfinger dizalica PK 17.001 SLD3 ima tri hidraulična produžetka dohvata 10,4 m. Upravljanje dizalicom predviđeno je s povišenog platoa do kojeg je moguće doći po teleskopskim ljestvama. Unutarnje dimenzije čeličnog kiperskog sanduka su 4400x2400x600 mm. Stranice su aluminijske i moguće ih je dvostrano otvoriti, prema dolje i njihajuće.

Tvrtka KAMGRAD je jedna od vodećih domaćih tvrtki u sektoru graditeljstva. Zahvaljujući dugogodišnjem uspješnom poslovanju etablirali su se kao tvrtka koju odlikuje profesionalnost i poštivanje rokova te stručnjaci koji posjeduju tehničko i organizacijsko znanje, što je u proteklih više od 30 godina rezultiralo izgradnjom više od 300 objekata te izvođenjem različitih vrsta radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Počeci sežu u daleku 1979. godinu kada su djelovali kao obrt, dok su danas kao tvrtka prisutni u cijeloj Hrvatskoj, a kroz društva Kamgrad grupe proširili su svoje poslovanje i u inozemstvo kroz poslove u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Njemačkoj i Švedskoj. Glavninu svojih poslova baziraju na izgradnji turističkih, uredskih, prodajnih, proizvodnih, skladišnih te sakralnih objekata za poznate investitore, zatim na proizvodnji stambenih i poslovnih jedinica za vlastitu prodaju te iznajmljivanje poslovnih prostora.

»Oznake