JADRANSKI NAFTOVOD

Tvrtki Jadranski naftovod isporučena je kamionska nadogradnja s Palfinger dizalicom PC 2700. Dizalica PC 2700 ima standardni hidraulični dohvat 3,7 m. Dizalica ima radio upravljanje te alternativno ručno upravljanje s obje strane dizalice.

Osim dizalice na Volkswagen Crafter 35 s duplom kabinom montiran je čelični modularni sanduk dužine 2700 mm s aluminijskim stranicama. Prednji stupići sanduka su fiksni, a zadnji su preklopni i demontažni. Podnica je od protuklizne šperploče debljine 15 mm. Sanduk ima PVC ceradu sa čeličnim arnjevima i aluminijskim letvama.

JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo (JANAF), sa sjedištem u Zagrebu, Republika Hrvatska, upravlja naftovodno-skladišnim sustavom kao suvremenim, učinkovitim i ekonomičnim sustavom transporta i skladištenja sirove nafte i naftnih derivata. Izgradnjom i puštanjem u rad naftovodno-skladišnog sustava (1979.) JANAF postaje strateški značajan čimbenik sigurnosti opskrbe rafinerija u šest država jugoistočne i srednje Europe te je danas prepoznat i kao strateški naftovod Europske unije kroz projekt od zajedničkog interesa (PCI) pod nazivom Naftovodi JANAF-Adria. Uz transport nafte, osnovne djelatnosti JANAF-a uključuju skladištenje nafte i naftnih derivata.

»Oznake