HIDRAULIKA DRVOŠPED

Tvrtki Hidraulika Drvošped isporučena je PK šumarska nadogradnja s Palfinger Epsilon dizalicom M12Z83 dohvata 8,3m i šumarska platforma dužine 6200 mm s modularnom podnicom. Šumarska nadogradnja izvedena je na MAN TGS 33.500 6×4 BL. Korisna nosivost kamiona je 11.300 kg.

Palfinger Epsilon dizalica M12Z83 ima dohvat 8,3m. Dizalicom se upravlja preko visokog sjedišta “Classic Drive” s ručnim upravljanjem. Kao i svaka Epsilon dizalica lakirana je KTL postupkom radi dugotrajnije zaštite od korozije. Cijevi hidraulike “skrivene” na način da su provučene kroz granu dizalice što ih štiti od fizičkih oštećenja koja u česta zbog šumskog okruženja te raznih vremenskih utjecaja. Glavni podizni i pomoćni cilindar su također zaštićeni, a oba cilindra imaju ventil za zadržavanje tereta tako da pri eventualnom puknuću cijevi hidraulika dizalica neće naglo pasti na tlo. Dizalica je opremljena s Epsilon grabilicom FG53 kapaciteta 0,50 m2 nosivosti 5000 kg.

Šumarska platforma je s modularnom podnicom što omogućava da se lako zamjeni. Platforma je dugačka 6200 mm i ima dva para aluminijskih teleskopskih štica ExTe D10 nosivosti 10t. Platforma ima čelični prednji zid, oslonac grabilice i dizalice te pomoćnu čeličnu legu za transport metrice.

Tvrtka Hidraulika Drvošped d.o.o. iz Karlovca ugledna je tvrtka dugačke tradicije koja svoje poslovanje dijeli na segment šumarstva i popravak hidrauličnih sustava.

Uskoro više slika…

»Oznake