DIP COMMERCE

Tvrtki Dip Commerce iz Ogulina isporučena je kamionska nadogradnja s Palfinger dizalicom PK 11.001 SLD3 s dva hidraulična produžetka dohvata 7,8 m i sandukom korisne dužine 5100 mm s aluminijskim stranicama visine 800 mm. Kamionska nadogradnja izvedena je na Iveco ML 180E28/P. Korisna nosivost kamiona je gotovo 10.000 kg.

Palfinger dizalica PK 11.001 SLD3 opremljena je s rotatorom i dodatnim cijevima hidraulike kako bi mogla koristiti vilice za palete s hidrauličnom nivelacijom ili bilo koju vrstu grabilice. Dizalica ima ručno izvlačive i zakretne stabilizatore koji imaju pneumatski cilindar koji operateru olakšava zakretanje stabilizatora. Dizalicom se upravlja radio upravljanjem ili ručnim komandama s obje strane dizalice.

Poduzeće pod ovim nazivom posluje već 20 godina ali je već preko 45 godina na usluzi kupcima na istoj lokaciji u gradu Ogulinu. Prvenstvno se bave prodajom građevinskog materijala renomiranih proizvođača. Tvrtka posluje u vlastitom prostoru uprave, trgovine i skladišta. Tri trgovine zajedno sa skladišnim prostorom nalaze se na lokacijama u Ogulinu, Josipdolu i Brinju dok se uprava poduzeća, komercijala, računovodstvo i administracija nalaze u Ogulinu. Trgovina u Ogulinu nudi izložbeni prostor keramike, sanitarija i kupaonskog namještaja.

»Oznake