Palfinger dizalica PK 18002 EH, utovarna rampa MBB R1500S i fiksna platforma za D.I.M.Š.O.

Tvrtki D.I.M.Š.O. d.o.o. isporučena je višenamjenska kamionska nadogradnja s Palfinger dizalicom PK 18002 EH, podvlačivom Palfinger utovarnom rampom MBB R1500S te fiksnom platformom s pomičnim arnjevima i ceradom. Nadogradnja je montirana na Volvo FMX 330 HP 4×2.

Palfinger dizalica PK 18002 EH ima šest hidrauličnih produžetaka dohvata 17m i jedan mehanički produžetak za produženje dohvata do 19m. Dizalicom se upravlja radio-upravljanjem te alternativno preko ručnih komandi. Sa dizalicom je isporučena aluminijska radna košara nosivosti 200 kg. Osim dizalice na stražnjem dijelu kamiona je montirana podvlačiva aluminijska utovarna rampa Palfinger MBB R1500S maksimalne nosivosti 1500 kg dimenzije 2400×1800 mm.

 

Za tansport je predviđena fiksna platforma dužine 5200 mm sa pomičnim arnjevima i ceradom. U podu platforme predviđene su alke za osiguranje tereta, a pednji zid je moguće hidraulično spustiti da ne smeta pri radu s dizalicom.

Tvrtka D.I.M.Š.O. d.o.o. osnovana je 2005. godine. U početku svoga rada, primarna djelatnost tvrtke bila je dimnjačarske usluge. Daljnjim razvojem tvrtke te kontinuiranim ulaganjem u opremu i ljudstvo, tvrtka se je specijalizirala u pružanju usluga posebnih čišćenja i održavanja. Tvrtka u svome radu koristi brojna specijalizirana vozila, alate i opremu te proizvode i kemijske supstance isključivo renomiranih proizvođača, sukladne svim zakonskim propisima i regulativama za primjenu, ugradnju i korištenje, čime postavlja najviše standarde u obavljanju svojih djelatnosti te za sve pružene usluge izdaje odgovarajuće ateste i certifikate. U ponudi tvrtke danas se može naći široki spektar specijaliziranih usluga mehaničkih, kemijskih i industrijskih čišćenja, održavanja, montaže i sanacije dimovodnih i ventilacijskih sustava i ispitivanja istih te prodaje peleta i prijevoza.

»Oznake