Palfinger Epsilon dizalica M12Z83 i šumarska platforma za tvrtku AUTOPRIJEVOZNIK I PILANA KULAŠ

Autoprijevoznik i pilana Kulaš d.o.o. preuzeo je šumarsku nadogradnju s Palfinger Epsilon dizalicom M12Z83 dohvata 8,3 m. Nadogradnja je montirana na Scania R450 B6x4.

Šumarska dizalica Palfinger Epsilon M12Z83 opremljena je Epsilon grabilicom volumena 0,50 m2 nosivosti 5 000 kg. Dizalicom se upravlja sa visokog sjedišta tkzv. “classic drive” s mehaničkim ručicama. Dizalica je opremljena za noćne uvjete rada s po dva halogena svijetla na sjedalu i dva na pomoćnoj ruci.

Šumarska nadogradnja ima šumarsku platformu dužine 6 200 mm, izvedena je bez poda s aluminijskom zaštitom podvozja. Platforma je opremljena s čeličnim prednjim zidom, čeličnim stražnjim zidom, kutijom za cijevi na prednjem zidu, četiri para ExTe D7 štica nosivosti 7t. Kod prednjeg zida montiran je podest s osloncem za grabilicu.

Autoprijevoznik i pilana Kulaš d.o.o. je tvrtka iz Vrpolja. Osnovne djelatnosti tvrtke su piljenje i blanjanje drva, te transport putnika i tereta u domaćem i međunarodnom prometu. Tvrtka danas zapošljava oko 20 djelatnika.

»Oznake