Pon 2.11.2020

PK tim na ovogodišnjem virtualnom Job.Fairu

Inovativna Internetska platforma od ponedjeljka 02.11. ugostit će 25 renomiranih tvrtki iz Rijeke i okolice koje će se studentima RiTeha predstaviti na virtualnu sajmu poslova Job.Fair 2020.. Četvrtku godinu za redom sudjeluje i PK tim.

Cilj ovog sajma je da studenti dobiju informacije iz prve ruke o mogućnostima  zapošljavanja nakon studija.

Tvrtke će biti smještene na virtualnom štandu gdje će prezentirati svoj rad, prilike koje nude u vidu stručne prakse i zapošljavanja te otvoriti prostor studentima za predstavljanje, pitanja i uspostavljanje poslovne suradnje. Uključene tvrtke, kao i svake godine, dolaze iz različitih djelatnosti čime se postiže raznovrsnost ponude ali i prilika da studenti  procijene stanje, zahtjeve i uvjete rada unutar sektora.

Riječki Tehnički fakultet (RiTeh) u svojem djelovanju velik naglasak stavlja na daljnje usmjeravanje svojih studenata u izgradnji uspješne poslovne karijere. Kao institucija koja već 60 godina od svojih studenata stvara vrhunske stručnjake na polju tehnoloških znanosti  RiTeh nastavlja uspješno voditi svoje studente prema novim poslovnim prilikama i dostizanju svog punog potencijala.

Činjenica da RiTeh Sajam poslova organizira svake godine dovoljno govori o potrebi umrežavanja studenata i poslodavaca na obostranu korist ali i ključnoj ulozi RiTeha u educiranju kvalitetnih kadrova od strane poslodavaca.

Posjetite online platformu ovdje od 02. do 06. 11., sudjelujte na virtualnoj prezentaciji, informirajte se i započnite svoj poslovni put!

Vidimo se!