Pet 17.03.2017

Labudica za transport “ozbiljnih” tereta

Želja nam je predstaviti naš najnoviji proizvod iz vlastitog razvoja apsolutno prilagođen potrebama kupaca. Prikolica PRS360 ima dvostruku namjenu, osim prijevoza radnih strojeva moguć je i transport dva kontejnera dužine 3000mm. Na utovarnu platformu montirana su 4 para kontejnerskih brava za zaključavanje što omogućuje transport kontejnera. Nacrt i projektnu dokumentaciju izradila je naša konstrukcija što nas izdvaja od konkurencije jer svakom projektu pristupamo individualno.

Navedena prikolica ima 6000mm utovarni prostor, 850mm utovarnu visinu, 36t tehničku nosivost, a sa težinom od 6400kg korisnu nosivost od cca. 22.100kg. Prikolica ima zračni ovjes i doboš kočnice. Rampe se mogu mehanički pomicati lijevo-desno dok se spuštanje/dizanje izvodi preko elektro-hidrauličnog agregata koji se nalazi na prikolici.

Prikolica ima ECO tronic sistem koji se sastoji od EBS-a koji osigurava kraći put kočenja, ALB-a koji prilagođava silu kočenja ovisno o opterećenju prikolice i TRS koji osigurava prikolicu od bočnog prevrtanja.

Ova prikolica još je jedan dokaz u nizu da želimo i možemo udovoljiti svakoj potrebi krajnjeg kupca. Uživamo u tome i želja nam je svaku slijedeću suradnju unaprijeđivati konstatnim usavršavanjem finalnog proizvoda.