UPTO BENŠAK

UPTO Benšak-u isporučena je PK šumarska nadogradnja s Palfinger Epsilon dizalicom M110Z79 na kamionu Volvo FH460 i PK šumarska prikolica PSM180. Aluminijske komponente čine PK šumarska kompoziciju jednom od najlakših u klasi. Kamionska nadogradnja zajedno s prikolicom ima ukupno 28t korisne nosivosti.

Palfinger Epsilon dizalica M110Z79 dohvata 7,9m opremljena je Palfinger Epsilon grabilicom FG53 nosivosti 5000kg. Šumarska platforma bez poda dugačka je 5600 mm, a ima aluminijsku zaštitu podvozja i aluminijski prednji zid. Platforma ima dva para ExTe aluminijskih E9 štica nosivosti 9t.

PK šumarska prikolica PSM180 ima utovarnu platformu dužine 5200mm. Prikolica ima također aluminijsku zaštitu podvozja i dva para aluminijskih ExTe štica E9 kao i kamion. Prikolica je opremljena vagom s monitorom za mjerenje ukupne mase prikolice.

Uslužno prijevoznički i trgovački obrt Benšak jedno je od najvećih transportnih obrta u Hrvatskoj. Danas broje preko 50 kamiona za transport i manipulaciju trupaca, a svoju djelatnost obavljaju pouzdano i efikasno i jedni su od lidera ovog posla u regiji. Svoju mehanizaciju redovito obnavljaju PK šumarskim nadogradnjama s Palfinger Epsilon dizalicama.

»Oznake