POSAVSKI HRAST d.o.o.

Obrtu Posavski Hrast isporučena je šumarska nadogradnja sa Epsilon dizalicom Q170Z82 i grabilicom FG53 koja je montirana na vozilo MAN TGS 33.460 6X4 BL.

Na kamion je montirana šumarska platforma s čeličnom podnicom u segmentima dužine 6200 mm. Prednost podnice u segmentima je što se u slučaju oštećenja može brzo promjeniti kao rezervni dio. Platforma je opremljena legama na kopču i ExTe E9 šticama. Korisna nosivosti vozila s nadogradnjom je 10200 kg.

Posavski Hrast je obiteljsko poduzeće osnovano 1994. godine u Novskoj. Poduzeće je kroz svoj dugogodišnji rad izgradilo reputaciju poduzeća koje preferira visoke standarde kvalitete svojih proizvoda i usluga. Osnovna djelatnost poduzeća je prerada različitih vrsta drveta koje potječe s hrvatskog područja koje je poznato po idealnim klimatskim uvjetima za njihov rast i razvoj. Poduzeće se može pohvaliti vlastitim voznim parkom koje su pojačali s kamionom MAN TGS 33.460 6X4 BL i EPSILON Q170Z82 dizalicom što im značajno olakšava i ubrzava svakodnevnu manipulaciju drvnim sortimentima.

»Oznake